Øresunddirekt firar 1.000 följare på LinkedIn

D. 2024-10-03
Vi är stolta över att vårt nätverk på LinkedIn fortsätter att växa och att vi den här veckan har nått 1.000 följare. Denna milstolpe speglar det ökade intresset för arbetslivet på andra sidan Öresund och de många möjligheter som vår region erbjuder.
Skriv ut

Ett stort tack till alla som redan följer oss! Ert engagemang betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera relevant och värdefull information, både här på LinkedIn och på våra andra plattformar.

Följer du oss inte än?

På vår LinkedIn-sida delar vi ett brett utbud av innehåll som hjälper dig att hitta rätt i de möjligheter och utmaningar som kan uppstå när du bor, arbetar eller studerar på andra sidan Öresund. Vårt mål är att vara din främsta källa till offentlig information, regionala nyheter och vägledning, oavsett om du är pendlare, företagare eller bara nyfiken på regionen.

Om du ännu inte följer oss, här är 5 goda skäl att göra det:

  1. Håll dig uppdaterad: Få de senaste nyheterna om lagar, regler och trender som påverkar arbetsmarknaden i Öresundsregionen.

  2. Värdefull vägledning: Ta del av tips och råd om allt från skattefrågor till bostadssökning, så att du kan fatta välgrundade beslut.

  3. Nätverk och evenemang: Inspireras av relevanta evenemang, webbinarier och nätverksmöjligheter som hjälper dig att bredda dina perspektiv.

  4. Expertinsikter: Få insikt i svaren på vanliga frågor från medborgare och företag, och lär dig mer om din egen situation.

  5. Inspiration och framgångshistorier: Läs om andra människors erfarenheter och framgångar som kan ge dig inspiration för ditt liv och din karriär i Öresundsregionen.

 

Följ oss på LinkedIn

 

 

Var finns vi mer?

Förutom LinkedIn har vi ett starkt community på Facebook. Snart kommer vi även finnas på TikTok och Instagram, som en del av vår satsning på att nå en yngre publik. Under andra halvan av 2024 lanserar vi en ny digital kommunikationsstrategi med fokus på unga pendlare, som en del av ett Interreg-finansierat projekt i samarbete med Länsstyrelsen i Skåne och Øresundsinstituttet.

Följ oss på Facebook

 

Abonnera på vårt nyhetsbrev

Vi stöds av